• Categories:

PARNICA I ARBITRAŽA

Domaćim i inostranim klijentima obezbeđujemo vrhunsku ekspertizu u vođenju sporova privredne, korporativne i finansijske prirode. Naš tim advokata poseduje izuzetno iskustvo u vođenju složenih privrednih parnica i poslovnih sporova u kojima su zastupali velike međunarodne korporacije, mala i srednja preduzeća, domaće i strane biznismene i investitore, države i kompanije u državnom vlasništvu pred sudovima, državnim organima i institucionalnim/ad hoc arbitražama.

Kancelarija zastupa klijente iz različitih sektora ekonomije – finansijskih usluga, osiguranja, energetike, rudarstva, međunarodne trgovine i maloprodaje, hemijske industrije, IT i telekomunikacije, građevinarstva i nekretnina, proizvodne i infrastrukturne industrije. U današnje vreme, kada je u globalnom poslovnom okruženju potreba za sudskim rešavanjem sporova gotovo nezaobilazna, naš stručni tim usavršen je da prepozna, profesionalno sagleda i istinski razume potrebe naših klijenata i da precizno predstavi pravni obrazac realnih mogućnosti i potencijalnih rizika, zasnovan na temeljnoj i studioznoj analizi svih aspekata tržišta.

Pokrivamo sve vrste parnica, arbitraže, stečaja i reorganizacije, naplate potraživanja, izvršenja stranih presuda i arbitražnih odluka, medijacije i drugih oblika alternativnog rešavanja sporova (ADR).